Конкурси»2018»Математика»Математически звезди

Онлайн подготовка за "Математически звезди" 3-7 клас

СТАРТИРАМЕ НОВ ШЕСТМЕСЕЧЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ОНЛАЙН ПРОЕКТ - ПОДГОТОВКА ЗА "МАТЕМАТИЧЕСКИ ЗВЕЗДИ, 2018" С ДОЦЕНТ ИВАЙЛО КОРТЕЗОВ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КЛУБ "МАТЕМАТИЧЕСКИ ЗВЕЗДИ"!

В ОБУЧЕНИЕТО МОГАТ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ СЪСТЕЗАТЕЛИ 3.- 7. КЛАС, КОИТО ИМАТ НЕОБХОДИМИЯ РЕЙТИНГ ЗА УЧАСТИЕ В СЪСТЕЗАНИЕТО НА 16 И 17 ЮНИ 2018 В ПЛОВДИВ!

В онлайн системата мудъл получавате достъп с потребителско име и парола до темите в група „Подготовка за МЗ 2018“. По темите можете да работите в удобно за вас време, без ограничение като продължителност на работа.

Темите са разработени на две нива. Първото ниво съдържа основни задачи по темата. Второто ниво е с по-трудни задачи. Всяка тема се придружава от контрола. Контролите към всяка тема са ограничени като продължителност, но също можете да направите в удобно за вас време.

Системата проверява автоматично посочените отговори на задачите и показва резултата от работата. След като приключите работа по дадена тема или контрола, ще виждате решенията на задачите.

Единствено онлайн състезанията са фиксирани като ден и час за работа.

Плащането се извършва по банков път за всеки модул на обучение. Цената на всеки от модулите е 65 лв. за 23 уч.часа. Ако изберете и двата модула, ползвате 10% отстъпка, като можете да заплатите еднократно 117 лв. или да заплатите 52 лв. за втори модул на обучение.

Банкова сметка:

 

СНЦ „НИДЕ“
IBAN: BG97BUIN95611000318441
Алианц Банк

 

Основание за плащане: (името на детето – модул на онлайн обучение)

 

Краен срок за записване за I модул – 25 януари 2018 г.

Краен срок за записване за I модул – 25 март 2018 г.

След като извършите плащането, изпратете заявка на имейл snc_nide@abv.bg . Когато отразим плащането, ще ви изпратим потребителско име и парола за достъп до системата.